Een Deurmat als warm welkom.

Een deurmat is vaak het eerste wat je tegenkomt wanneer je een huis binnenkomt. Een eerste indruk maak je natuurlijk maar één keer en een stijlvolle deurmat kan zomaar voor de eerste leuke indruk zorgen. Saaie stukken vloerbedekking achter de deur is echt iets van vroeger. Inmiddels zijn er zoveel leuke deurmatten te koop dat zo’n saaie mat echt niet nodig is.

Wat dacht je bijvoorbeeld van een leuke opdruk of een modern patroon? Er is in ieder geval van alles mogelijk. En voor de prijs hoeft u het ook echt niet te laten. Verwelkom uw bezoek met een warme boodschap zodat het ijs meteen gebroken is. Houd je niet van welkomstteksten, kies dan bijvoorbeeld voor een deurmat met een modern geometrisch patroon. Juist omdat er zoveel mogelijkheden zijn is het tegenwoordig ook steeds makkelijker om de trend van je interieur door te trekken tot aan de deur!

Bloomingville deurmat ster 80x40 cm - Bloomingville - Design CollectHello you lovely people deurmat Ø 70 cm - Bloomingville - Design CollectHiernaast ziet u de verschillende categorieën design deurmatten die Design Collect te bieden heeft. Zoals u ziet hebben wij ook geregeld thematische deurmatten. Denk bijvoorbeeld aan een deurmat met het thema kerst zoals in het voorbeeld. Maar ook rond oud en nieuw hebben wij regelmatig deurmatten met ‘happy new year’ in onze collectie. Naast deze soorten zijn er uiteraard ook nog verschillende vormen. Zo zorgt een ronde deurmat bijvoorbeeld voor een unieke speelse uitstraling. Een rechte deurmat is daarentegen weer wat praktischer in uw ruimte te plaatsen. Kortom er is volop keuze en voor ieder wat wils.