Woood logoWoood is een stoer merk en helemaal van deze tijd. Met een brede collectie aan meubels kunt u, uw huis in één keer inrichten. Zo bevat het assortiment van Woood kledingkasten, bureau’s, salon- en eetkamertafels en nachtkastjes, allemaal met een modern uitstraling met een landelijk tintje. De meubels zijn in stoere en naturel tinten verkrijgbaar: houttinten, wit, vele tinten grijs en antraciet en herkenbaar aan de strakke lijnen en eenvoudige vormen. Hierdoor zijn de meubelWoood tafels van Woood in vele interieurs passend en kunt u eenvoudig een eigen stijl creëren door een combinatie met andere stoffen en materialen. Alle meubels zijn namelijk zo ontworpen dat je eenvoudig een mooie vaas, kaarsen of andere woonaccessoires erop kunt zetten. Naast de meubels bestaat het assortiment van Woood ook uit woonaccessoires, zo hebben ze ook kapstokken, vloerkleden en opbergmanden. Ook is er een hele serie tafels welke te gebruiken zijn als zowel bijzettafels als salontafels, dit doordat ze in verschillende afmetingen verkrijgbaar zijn en dit een speels effect geeft.

Duurzaamheid

Duurzaamheid staat bij Woood hoog in het vaandel en dit is terug te zien in de producten. Zo zijn bijna alle meubels gemaakt van massief hout zoals grenen en eiken met beide een FSC keurmerk. Het FSC keurmerk is continu bezig met verantwoord bosbeheer en dus de bescherming van planten en dieren. Ondanks dat kwaliteit zo belangrijk is bij Woood zijn alle meubels ook erg betaalbaar. De meubels worden dan ook gemaakt door een bedrijf met al meer dan 35 jaar ervaring op het gebied van design, productie en distributie.

Meubels voor de kleinste!

Behalve kasten en tafels heeft Woood ook meubels voor de baby- en kinderkamer. Zo zijn er stoere ledikantjes en commode’s verkrijgbaar, wederom in neutrale kleuren en dus passend voor zowel een meisjes- als jongenskamer. Ook een stoere speelgoedkist waardoor de kamer in een paar seconde is opgeruimd behoren tot het stoere assortiment van dit merk.