Wie zijn wij?

Design Collect is een designwinkel met een brede collectie designmeubelen en accessoires van Scandinavisch design. Zowel stoelen, tafels, vloerkleden, verlichting als opbergmanden, vazen en kandelaars behoren tot de collectie van Design Collect. Ook voor de kleinste onder ons, zijn vele producten, van meubels tot accessoires, terug te vinden op de kids pagina. Design Collect zoekt voor u de mooiste designs van zowel bekende als minder bekende merken. En bovendien houden wij, in ons design magazine, u natuurlijk op de hoogte van de nieuwste trends, opkomende designers en uiteraard de nieuwste ontwerpen. Zo blijft de designcollectie van Design Collect u altijd verrassen.

De designcollectie van Design Collect is samengesteld uit de ontwerpen van verschillende designwinkels. Juist deze samenstelling maakt de collectie zo bijzonder. Of u nu op zoek bent naar echte klassiekers of nog nauwelijks ontdekte ontwerpers, er is voor ieder wat wils. Wij raden u dan ook regelmatig te checken of onze collectie al is uitgebreid. Onze collectie richt zich met name op moderne en retro-moderne designs. Hierbij kunt u denken aan producten gemaakt van natuurlijke materialen, zoals hout en beton. Bent u juist op zoek naar designs van een specifiek merk of van een webshop, bekijk dan de pagina’s van dit merk of van de webshop en vindt het meubelstuk of woonaccessoires welke u zoekt. Ook voor een cadeau (voor jezelf of voor een ander), bent u bij Design Collect aan het juiste adres.

Het grote voordeel van Design Collect is dan ook dat deze website een online zoekmachine is voor Scandinavisch design. U kunt hier dan ook eenvoudig vele meubels en accessoires vergelijken en inspiratie opdoen!

Enkele merken binnen onze collectie zijn: Ferm Living, Bloomingville, House Doctor, Hay, Muuto en Brabantia. Heeft u gevonden waar u naar op zoek bent? Bestel dit dan snel door naar de desbetreffende webshop te gaan.