Made.com is een merk en tegelijkertijd een eigen webshop Made.com logomet uitsluitend producten uit eigen productie. Het merk is pas in 2010 opgericht, door Ning Li, maar is nu al uitgegroeid tot een toonaangevende online speler op het gebied van designmeubels en -accessoires. De missie van Made.com is dan ook: “originele design meubels aanbieden van hoge kwaliteit en voor eerlijke prijzen”. Doordat ze rechtstreeks uit eigen productie leveren halen ze alle tussenstappen in het proces weg en hierdoor ook extra kosten waardoor ze origineel design voor betaalbare prijzen aan kunnen bieden.

Assortiment van Made.com

Elke 2 weken worden er nieuwe collecties toegevoegd, hierdoor kunt u altijd nieuwe design woonaccessoires vinden. Naast accessoires heeft Made.com ook een uitgebreide meubellijn. Kortom, u kunt u gehele huis inrichten met Made.com. Kenmerkend voor de collecties zijn het gebruik van hout en andere natuurlijke materialen en de vele kleuren, voornamelijk pasteltinten en zwart – wit kleuren.

Productie op bestelling

Één keer per week worden alle bestellingen van Made.com gebundeld en geproduceerd, hierdoor wordt er alleen geproduceerd wat er nodig is en wordt er niet met voorraad gewerkt. Voordelig voor de portemonnee en het milieu.

Designtalent

De meubels worden ontworpen door jong designtalent en prijswinnende ontwerpers en worden geproduceerd door gerenommeerde fabrikanten. Made.com kiest er dan ook voor om alleen samen te werken met de beste vakmensen. In totaal wordt er samengewerkt met ongeveer 230 designers, dit om de constant nieuwe meubels en accessoires te ontwerpen, volgens de nieuwste trends.

Levertijden en service

Zoals al aangegeven worden de producten pas geproduceerd bij bestelling, vanzelfsprekend is de levertijd dan ook wat langer. Zoals Made.com zelf aangeeft: “wij geloven dat de kwaliteit van onze meubels, de prachtige vormgeving en de lage prijzen het wachten waard zijn”. U kunt wel het gehele proces, elke fase van je bestelling, online volgen. Hierdoor ziet u exact wanneer uw bestelde product geproduceerd wordt en onderweg is.