Scandinavian Design Center, is een webshop met meer dan Scandinavian Design Center10.000 Scandinavisch meubels, woonaccessoires en lampen. Zweedse merken en Zweeds Design zoals Design House Stockholm, Ferm Living, Muuto, Bloomingville, Design Letters, Calabaz en House Doctor zijn allemaal terug tevinden op de website van Scandinavian Design Center.

Woonaccessoires waar u bij Scandinavian Design Center u, uw hart aan op kan halen zijn onder andere kandelaars, kussens, vazen, opbergmanden en vloerkleden. Veel gebruikte kleuren welke terug te zien zijn in de collectie zijn zwart, wit, grijs en groen. Ook is het gebruik van natuurlijke materialen veel terug te zien in de collectie, hierbij kun je denken aan beton, wol, vilt en glas.

Over Scandinavian Design Center

Jörgen Bödmar heeft de website Scandinavian Design Center in 2002 opgericht met als visie “Wij brengen Scandinavisch design naar u”. Een online platform waarop iedereen toegang zou krijgen tot, het kunnen aanschaffen van en zich laat inspireren door Scandinavisch Design, is het idee achter Scandinavian Design Center. Inmiddels is het team van Jörgen Bödmar uitgegroeid tot 20 vaste medewerkers en klanten uit meer dan 70 landen. Door het bezoeken van vele beurzen, fabrieken en het samenwerken met designers heeft deze webshop een breed assortiment aan onbekende en bekende merken en presenteren ze als één van de eerste de nieuwste merken. Daarnaast zijn ze constant bezig met het vernieuwen en uitbreiden van het assortiment, uiteraard allemaal op het gebied van Scandinavisch design. Hierdoor kunt u bij Scandinavian Design Center niet alleen de bekende designeritems vinden, maar ook unieke producten welke nog onbekend zijn bij het grote publiek. Naast de zoektocht naar het juiste design is Scandinavian Design Center ook bezig met het waarborgen van de kwaliteit. Klantenservice, professionaliteit en het geven van juiste informatie omtrent levertijden en voorraad zijn speerpunten welke hoog in het vaandel staan bij deze webshop. Dit alles wordt gewaarborgd door het gebruik van de nieuwste technologieën.

Kortom, bent u op zoek naar woonaccessoires en meubels binnen het Scandinavisch design en bent u op zoek naar de laatste trends? Bekijk dan het assortiment eens en laat u inspireren!