WestWestwing logowing is een online concept wat online interieur shoppen op een nieuwe manier aanbied. Zo bieden ze alles aan voor een stijlvol huis, van kleurrijke woonaccessoires tot bijzondere meubels en van keukenapparatuur tot nieuwe gadgets voor in huis. Deze collectie is een samenstelling van producten van high-end designmerken, van zowel bekende als onbekende merken, die jouw huis een beetje extra geeft.

Behalve het zoeken naar nieuwe producten wil Westwing ook inspireren. Dit doen ze door middel van een online magazine. In dit magazine vindt u de nieuwste trends, styling tips & tricks, interviews en kunt u binnenkijken in prachtige huizen van bijvoorbeeld interieurstylisten of andere inspirerende mensen en huizen.

Member

Uniek aan Westwing is dat alleen geregistreerde members toegang hebben tot een selectie exclusieve merken die door het team van Westwing worden geselecteerd. Door middel van je e-mailadres en een persoonlijk wachtwoord ben je al member. Als member kun je, je laten inspireren in het online magazine en krijg je toegang tot alle online verkopen. Het unieke aan deze manier van online shoppen is dat je dagelijks nieuwe merken en producten gepresenteerd krijgt en van deze producten zijn er maar enkele beschikbaar. Hierdoor koopt u een item wat uniek is. Ook bent u op deze manier altijd op de hoogte van de acties, zo heeft Westwing regelmatig acties met prijzen tot 70% korting.

Odette Simons

Westing een bedrijf met een jonge historie. In Nederland staat Odette Simons sinds 2014 aan het hoofd van dit bedrijf als Style Director. Ze houdt zich bezig met de look en feel van Westwing. Odette Simons is een vrouw met een passie voor interieur en het inspireren van mensen door de juiste sfeer te creëren. Dit alles met de achterliggende gedachte dat een huis toegankelijk, gemakkelijk en leuk moet zijn.  Odette Simons doet dit natuurlijk niet alleen, ze werkt samen met een team van stylisten, creatief schrijvers, technische experts en visueel ontwerpers. Het belangrijkste wat dit team gemeenschappelijk heeft is de passie voor interieur.