De Magis puppy is een iconisch design van de hand van de Finse designer Eero Aarnio. Deze binnenhuisarchitect heeft de Magis puppy ontworpen voor de kindercollectie van Magis: Magis Me Too. Oorspronkelijk was het ontwerp bedoeld als speelse kinderstoel, verkrijgbaar in allerlei vrolijke kleuren en verschillende maten. Hoewel kinderen er vaak ook dol op zijn is de puppy ook steeds populairder geworden onder stylisten en binnenhuisarchitecten. Door het minimalistische ontwerp en vloeiende lijnen gaat de Magis puppy gemakkelijk op in een modern interieur.

De populariteit van dit ontwerp bij zowel de binnenhuisarchitecten als kinderen laat zien hoe multifunctioneel dit ontwerp is. Of zoals er wel eens gezegd wordt: ‘eindelijk speelgoed dat je niet op hoeft te ruimen’. De Magis puppy is gemaakt van polyethyleen. Polyethyleen is een hoogwaardig en zeer sterk kunststof. Hierdoor is de Magis puppy onderhoudsvriendelijk en ook geschikt voor buiten.

Wat wij persoonlijk ook leuk vinden is de prijs. Hoewel de prijs natuurlijk nog wel eens kan veranderen is de kleinste variant van de Magis puppy op dit moment van schrijven al verkrijgbaar vanaf €46! Dus ook nog eens leuk om als cadeau aan iemand te geven.

Benieuwd naar de Magis puppy? Een eigen puppy in huis halen?