Tulma kast Made.com

De Tulma kast van Made.com heeft een kenmerkende schuifdeur bestaande uit allemaal kleine latjes. Het ene model is volledig met deurtjes en het andere heeft schuifdeuren waardoor de ene kant open is en in de andere kant alles mooi afgedekt is. Ook zijn de taps toe lopende pootjes herkenbaar, alhoewel die niet bij elk model te vinden zijn. In sommige gevallen is de kast afgewerkt met een mooie plint in hetzelfde eikeneffect dan de rest van de Tulma kast van Made.com. Qua schoonmaken maak je deze eenvoudig schoon met een droge of lichtnatte doek.

Made.com

Made.com is al jarenlang onze favoriet en dit komt door de continu wisselende collecties met meubels waar je blij van wordt en welke ook nog eens betaalbaar zijn. Het unieke aan Made.com vinden wij daarnaast de snelle levertijd en het grote assortiment in samenwerking met jonge designers. Oftewel, zoals ze zelf zeggen een unieke combinatie van design, kwaliteit en betaalbaarheid. Volgens mij hoeven we niet meer te zeggen dat we fan zijn van Made.com.

De gehele collectie van Made.com bij DesignCollect zien? Check deze hier.

Deze post bevat affiliate links. Dit wil zeggen dat ik een klein percentage ontvang wanneer je iets via mijn link koopt. Jij als consument merkt hier niets van.